Evente satelite
Çmimi ARDHJE 09

T.I.C.A- Tirana Institute of contemporary Art dhe Zeta Galeri ka kenaqesine t’Ju ftoje ne hapjen e ekspozites se edicionit te trete te Çmimit ARDHJE 09.

Nen kujdesin e Zef Pacit.

Artistet pjesmares:
Albi Zgjana, Blerta Kambo, Enkelejd Zonja, Gedmond Lushka, Lek Gjeloshi, Luçjan Bedeni, Nertila Pere, Suela Qoshja, Yllka Gjollesha.

VINI RE!!!
Ekspozita e sivjetme hapet me dt. 29/09/09, serish ne dy hapsira njekohesisht: ne Galerine Zeta, ne oren 18.00 dhe me pas te vizitoni pjesen tjeter te ekspozites si edhe te merrni pjese ne ceremonine e dhenies se çmimit "ARDHJE 09" ne Galerine e Akademise se Arteve ne oren 19.30.

Nje juri internacionale do te zgjedhe fituesin e ARDHJE 09 , i cili konsiston ne nje program rezidence 6 javore ne New York City, ofruar nga Fondacioni per Shoqerine Civile.

Gjate ceremonise do te ofrohet nje koktejl.

Falenderojme FAVA-Foundation for Albanian Visual Art dhe Akademine e Arteve te Bukura per mbeshtetjen bujare.

Ekspozita eshte event satelit i T.I.C.A.B