Notice

 

Tuesday, October, 08, 2013
Time: 19.00

T.I.C.A has the pleasure to invite you to the presentation event of the fall period of AIRLAB 2013 residency program

The artists in residency:
Anila Rubiku
, (Albania /Italy)
Susanne Schär  and Peter Spillmann (Swiss)
Wendelin Pressl ,
(Austria)

Will present for the public their artistic practice and previous projects in an open and informal event.

Join us at at:
T.I.C.A AirLab, studios
Rr. Luigj Gurakuqi, Pall 89, Sh. A, Kati 11,
Tirana/Albania

E martë,  8 Tetor , 2013
ORA: 19.00

 

T.I.C.A ka kënaqësinë tu ftojë në eventin e prezantimit të artistëve në residencë për sezonin e vjeshtë.

Artistët në rezidencë:
Anila Rubiku
, (Shqipëri /Itali)
Susanne Schär  and Peter Spillmann (Zvicër)
Wendelin Pressl ,
(Austri)

Do të prezantojnë për publikun projekte të mëparëshme dhe do të flasin për praktikën e tyre artistike, në një event të hapur dhe informal.

Ju mirepresim:
Studiot e T.I.C.A AirLab
Rr. Luigj Gurakuqi, Pall 89, Sh. A, Kati 11,
Tirana/Albania

The AIRLAB program is made possible through the generous support of the Network Partnership 3 – year grant from Prince Claus Fund  for Culture and Development. T.I.C.A residency program is also supported on a regular basis by FAVA – Foundation for Albanian Visual Arts across borders and the Austrian Embassy in Tirana.